Top 40 legújabb link > Társasági kutya - wyw.hu

Tartalom:

tarsasagikutya.wyw.hu

Bellissibolo Bolognese kennel - Budapest
Bellissibolo Bolognese kennel - Budapest
http://www.bellissibolo-bolognese.com/hu/

Hazai és nemzetközi kiállítási címekkel rendelkező, többszörös díjnyertes champion Bolognese kennel. Az a célom, hogy a Bellissibolo kiskutyák minőségileg megfeleljenek a legmagasabb elvárásoknak (küllem, egészség, temperamentum, pigmentáció) és hosszú éveken keresztül (min. 15 év) szerezzenek örömet a minket választó családoknak. Tenyésztési programomban ragaszkodom a szigorú egészségügyi szűrővizsgálatokhoz. Munkánk és egyben szenvedélyünk elismeréseként 2015-ben mi érdemeltük ki a megtisztelő ÉV TENYÉSZTŐJE címet.

www.bellissibolo-bolognese.com
Kutya kabát és kutya ruha
Kutya kabát és kutya ruha
http://kutyaoutdoor.hu/kutyafelszereles-kutyakabatok_kategoria_17

Rendeljen Kutyaruhát webáruházunkból! Normál, sport és neoprén kutyakabátok többféle színben, igényes kivitelben. Ne felejtse el megtekinteni többi kutyafelszerelésünket sem, melyek között a nyakörvtől kezdve a pórázokon át a kutya fekhelyekig mindent megtalál!

kutyaoutdoor.hu
Gazdikboltja.hu - kutyaeledel, felszerelés
Gazdikboltja.hu - kutyaeledel, felszerelés
http://www.gazdikboltja.hu/kutya

Nálunk mindent megtalálsz, amire házi kedvencednek szüksége lehet! Ha szeretnél kedvező áron jó minőségű termékeket vásárolni kutyádnak, akkor látogass el a Gazdikboltja webáruházba, ahol kutyaeledelek és kutyás felszerelések széles választéka vár Rád. A kutyaeledelek széles választékán kívül etetőtálak, kutyaházak, pórázok, nyakörvek, szállításhoz szükséges felszerelések, ötletes játékok, ápoló termékek, kullancsirtók, sőt még kutyaruhák és jelmezek is találhatóak kínálatunkban. Gazdikboltja.hu - webáruház a kedvenceknek. Kutyaeledelek, felszerelések egy helyen, praktikus dolgok kedvencednek.

www.gazdikboltja.hu
Starry-eyed of saltlakehill havanese kennel
Starry-eyed of saltlakehill havanese kennel
http://www.starryeyed.hu

Havanese kennelünk 2013-ban alakult, Nyíregyházán vagyunk megtalálhatóak. Jelenleg két kutyánk van, de szeretnénk lehetőségeinkhez mérten minél hamarabb külföldről behozni kutyát, a vérvonal frissítése érdekében. A kutya az életünk részét képezi, így családias környezetben élnek, családtagként. Kérem látogasson el hozzánk.

www.starryeyed.hu
Kutyaházak minden méretben
Kutyaházak minden méretben
http://www.kutyahazmegoldasok.hu

Különleges, exkluzív, tekintélyes, elegáns, és egyszerűbb, olcsó kutyaházak egy helyen. Válasszon álomszép rezidenciát kedvencének. Ha nem tudja pontosan, mekkora kutyaházra van szüksége kutyájának, akkor az oldalon található mérettáblázat segítségére lesz ebben. Ha feliratkozik az ingyenes hírlevélre, akkor hasznos tippeket, tanácsokat kap kutyaneveléssel kapcsolatban, és tagsági kedvezményekhez is hozzájuthat.

www.kutyahazmegoldasok.hu
Kutyasuttogó
Kutyasuttogó
http://www.zoltaierika.hu

Eseteim során az összes viselkedésbeli problémával találkoztam, amit a kutyák produkálnak. Gondolok itt a szétszórtságra, szófogadatlanságra, pórázhúzásra, ugrálásra, agresszióra, bútorrágásra, rögeszmékre, szorongásokra stb. Higgye el létezik megoldás! A hagyományos kutyaiskolai képzés sok esetben nem eredményes ezeknek a felszámolásában. A kutya megtanul vezényszavakra cselekedni, de megmarad benne a téves viselkedésforma. Az általam használt módszer alatt a gazdi legalább annyit tanul majd önmagáról mint kutyájáról. Fel kell ismernünk és el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a kutya nem ember és nem is akar azzá válni! Ez nagyon fontos hiszen nem működik náluk a humánpszichológia, problémakezelési mód. Kutya és ember nagyon gyakran félreértelmezik egymás jelzéseit, ez szüli a legtöbb gondot....

www.zoltaierika.hu
Kutyabarát szállás
Kutyabarát szállás
http://kutyabaratszallas.wyw.hu/

Kutyája is családtag? Ne hagyja otthon, mert kedvencünkkel nyaralni, utazni már nem lehetetlen! Kutyabarát szállások: hotelek, vendégházak, apartmanok, panziók, kempingek belföldön és külföldön egyaránt.

kutyabaratszallas.wyw.hu
Kutyaközpont-Kutyában otthon vagyunk
Kutyaközpont-Kutyában otthon vagyunk
http://www.kutyakozpont.hu

A Kutyaközpont kutyakiképzéssel kapcsolatos ismeretterjesztéssel, kutyás tanfolyamok szervezésével, bentlakásos, házhozjárós kutyakiképzéssel, kutyaiskola, kutyapanzió működtetésével és állateledel forgalmazásával foglalkozik. A kutyakiképzés terén kiváló szakemberek összefogásával alakítottuk ki kiképzőbázisunkat, mely a megbízóink és kedvenceik minden igényét kielégíti. Munkánk során első számú szempont a gazdi és kutyája közti teljes harmónia megteremtése. Tevékenységünk során fő irányvonal a Kutyaközpont birtokában lévő teljes tudásanyag átadása a kutyaneveléssel, kutyatartással, kutyakiképzéssel, kutyaápolással, kutyatáplálással kapcsolatban. Nem titkolt vágyunk, hogy olyan tudásanyaggal vértezzünk fel, ami a hétköznapokban is segítségedre lesz abban, hogy saját kutyád kutyaoktatója lehess. E-mail: kutyakozpont@gmail.com Telefonszám: +36308597781 Honlap: www.kutyakozpont.hu

www.kutyakozpont.hu
Kutyakiképzés-Családi kutya
Kutyakiképzés-Családi kutya
http://www.csaladikutya.hu

Kutyakiképzés-Családtagot képzünk Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző. Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák kiképzése mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak. Szolgáltatások: Kutyakiképzés háznál, bentlakással vagy kutyaiskolában. Kényszer mentes klikker képzés, kutyasétáltatás, igény szerint oktatással, kutyapanzió. Viselkedési problémák megoldása, engedelmességre nevelés. Őrző-védő képzés, területőrzés, személyvédelem, autóvédelem. Honlap: www.csaladikutya.hu Telefonszám: 06-20-370-8641 E-mail:csaladikutya@gmail.com

www.csaladikutya.hu
Dogmopolite Kutyakozmetika
Dogmopolite Kutyakozmetika
http://www.kutyakozmetika-budapest.hu

Hűen az általunk felállított szakmai és minőségi követelményeknek, kutyakozmetikánk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk a kutyák biztonságára és a gazdik kényelmére. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bármely Dogmopolite szolgáltatás igénybevétele során mindig ugyanazzal a szakmai hozzáértéssel, figyelemmel és kiszolgálással találkozzanak.

www.kutyakozmetika-budapest.hu
Petpedigree
Petpedigree
http://www.petpedigree.hu

Regisztráljon és részletes állatkeresőnk segítségével építse fel weboldalunkon Yorkshire terrierjének, vagy más kedvencének családfáját.

www.petpedigree.hu
cats&dogs
cats&dogs
http://www.catsanddogs.hu/

Webshopunkban cicáknak és kutyáknak árulunk jó minőségű, exkluzív termékeket: kutyafekhelyeket, etetőtálakat, kutyaruházatot, pórázakat/nyakörveket, ékszereket, kutyaházakat, kutya- és macskaeledeleket, kutya- és macskaajtókat, kaparófákat és kutyahordozókat. Kizárólag nálunk kapható az EatWithMe kutya-etetőszék is. Budapesti irodánkban személyes átvételre is van lehetőség.

www.catsanddogs.hu
kutyapanzió Dunakeszi
kutyapanzió Dunakeszi
http://kutyavarazs.hu/index.php/hu/panzio

Ha távolléted alatt nem tudod, hogyan old meg kutyád gondozását, etetését és nincs olyan családtag vagy barát, aki vállalja ezt, gyere el és nézd meg, hogyan nyaralnak/telelnek nálunk a kutyák. A kutyaiskola területének végében került kialakításra a 20 kennelből álló panziós részleg.Minden kutya külön kennelben kap helyet, ahová szívesen berakjuk a kutya megszokott fekhelyét, szőnyegét, takaróját.

kutyavarazs.hu
Fajtakorlátozás nélküli kutyakiképzés
Fajtakorlátozás nélküli kutyakiképzés
http://www.kutyakikepzes-kferi.gportal.hu/

Fajtakorlátozás nélkül vállalom kutyája engedelmességre nevelését, szocializálását, igény szerint bentlakással vagy otthonában, kutyasétáltatást, házhoz járást, kutyaiskolában történő képzést és őrző-védő foglalkozást. Érd.: Kovács Ferenc Tel.: +36 20 228 9305 Web: www.kutyakikepzes-kferi.gportal.hu/

www.kutyakikepzes-kferi.gportal.hu
Bonnie kutyaruha
Bonnie kutyaruha
http://www.bonnie-kutyaruha.hu

Vízhatlan, télikabátok, pulóverek, ruhák, nadrágok, kis és nagyobb testű kutyusoknak, nagy választékban kaphatók. Viszont eladóknak 10-15% árengedmény. Több infó: www.bonnie-kutyaruha.hu

www.bonnie-kutyaruha.hu
Angeldogshop Webáruház
Angeldogshop Webáruház
http://www.angeldogshop.hu

"Divat és kényelem minden kutya számára" ez a jelmondatunk. Eldönteni, hogy kutyánk legyen óriási nagy felelősség. A sétáltatások és az etetések mellett ugyanolyan fontos kis kedvencünk egészsége és kényelme. Kedvenceink öltöztetése nagyon fontos főleg a hideg hónapokban. Egy csinos kis kabát vagy egy vízálló overál nagyon sokat számít nemcsak a kis kutyák számára, ezzel védve egészségét. Áruházunkban mindent megtalálsz ami a kutyatartáshoz szükséges az egyszerű termékektől az exkluzív termékekig, legyen szó kicsi vagy nagyobb testű kutyusról. Mint kutyatulajdonosok tudjuk, hogy nem egyszerű feladat kényelmes de mégis divatos és jó minőségű termékeket vásárolni megfizethető áron. Egy csinos kis hám, nyakörv vagy póráz, egy kényelmes fekhely ahova mindig álomra hajthatja a fejét elengedhetetlen. Termékeinkre nagy figyelmet fordítunk mind árban mind minőségben, ezért csak olyan márkákat forgalmazunk ami irritációtól mentes kényelmet biztosít kedvencednek.

www.angeldogshop.hu
Prémium eledel Webáruház
Prémium eledel Webáruház
http://www.premiumeledel.hu/

Szuper prémium és prémium minőségű kutyaeledelek és felszerelések. Egyedülálló és folyamatos akciókkal, kedvezményekkel és hűségpont rendszerrel!

www.premiumeledel.hu
Kutyatáp – Petlap
Kutyatáp – Petlap
http://www.petlap.hu/kutyaknak

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, mint kutyatáp, táplálék kiegészítő és ápoló szerek is megtalálhatóak kínálatunkban. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok. Tartsa kedvencét egészségesen és táplálja finom falatokkal.

www.petlap.hu
Kutyakifutók kiváló minőségben
Kutyakifutók kiváló minőségben
http://kutyakifuto.hu

A kutya számára kijelölt terület egyértelmű behatárolásával elkerülhetők az állandó fegyelmezések, „félreértések” kutya és gazdi között, így mindenki számára egyértelmű, hol a határ. Elsősorban erre kínál megoldást ez a honlap főleg kutyatulajdonosoknak, de igazából minden állattartó, macska, háziállat, vagy egzotikus állat, sőt akár állatkert-tulajdonos számára, legyen szó ketrec, kennel vagy kifutó kialakításáról.

kutyakifuto.hu
Kutyaház felszerelések
Kutyaház felszerelések
http://joakertben.hu/kutyas_kellekek.php

Neves Kutyatartók híven vallják, hogy ilyen kiváló Thermo Vacokkal még nem találkoztak! Sokszor adódik olyan élethelyzet, amikor bizony nagyon jól jönne egy kis takaró vagy pléd, amit a kutyus alá vagy a cicus fölé teríthetünk. Amivel persze még bajlódni sem akarunk, mert a legjobb lenne, ha a mosógépbe bedobhatjuk és kész! Thermo Vacok nyújtotta Előnyök: Könnyű, vízzel vagy mosószerrel fertőtleníthető (ha valami gusztustalan kerül rá), változatos színekben, első osztályú anyagból, kizárólag a www.joakertben.hu oldalon vásárolhatod meg, gyönyörű dombor minta díszíti.

joakertben.hu
Manipulus Silky Bichon Havanese Kennel
Manipulus Silky Bichon Havanese Kennel
http://www.manipulus.hu/silky/

Budavári Cintia vagyok tenyésztő és kutya kozmetikus. Kennelünk Bichon Havanese és Szálkás Szőrű Tacskó tenyésztésével foglakozik. Legfőbb célunk a fajta javítása. Számunkra a legfontosabb dolgok a jó anatómia, kiváló idegrendszer és az egészséges genetikai háttér. Kennelünk kutyái rendszeresen szűrve vannak az öröklődő genetikai betegségekre. A honlapomon prbálok segítséget nyújtani a Havanese kozmetikájában is. Budavári Cintia 06204358281 Manipulus Silky Kennel

www.manipulus.hu
Chihuahua
Chihuahua
http://allatmania.hu/kutya-chihuahua-lista.html?fajta=122

Chihuahua kutyák az ÁllatMánia állatos közösségi weboldalon. Gazdik és kutyáik, fajtaleírás, képek, érdekességek. Szakértő állatorvosaink válaszolnak kérdésekre, problémákra.

allatmania.hu
Yorkshire terrier
Yorkshire terrier
http://allatmania.hu/kutya-yorkshire-terrier-lista.html?fajta=537

Yorkshire terrier kutyák az ÁllatMánia állatos közösségi weboldalon. Gazdik és kutyáik, fajtaleírás, képek, érdekességek. Szakértő állatorvosaink válaszolnak kérdésekre, problémákra.

allatmania.hu
A westie (Kutyakönyvtár)
A westie (Kutyakönyvtár)
http://www.konyv-konyvek.hu/a_westiekutyakonyvtar

A könyvben elolvashatunk minden tudnivalót a westie származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről.

www.konyv-konyvek.hu
Quilymon Cavalier King Charles Spaniel Kennel
Quilymon Cavalier King Charles Spaniel Kennel
http://www.quilymon-cavaliers.com

Többszörös mestertenyészet Alapítva: 1992. Minőségi, szocializált kölykök tenyésztése mind a 4 színben, kiállítás, szaktanácsadás - minden a Cavalier King Charles Spanielről

www.quilymon-cavaliers.com
Westie képek
Westie képek
http://westie_kutyusok.mindenkilapja.hu/html/18673678/render/westie-kepek

Glitteres Westie-s képek. Westie tudnivalók, tesztek.

westie_kutyusok.mindenkilapja.hu
West Highland White Terrier
West Highland White Terrier
http://www.dogbreedinfo.com/westhighland.htm

Westie információk és képek angol nyelven. - www.dogbreedinfo.com - West Highland White Terrier

www.dogbreedinfo.com
Charming Westie Kennel
Charming Westie Kennel
http://charmingwestie.hu/

Elérhetőségeink: Muha Attiláné Judit - 1185 Budapest, Máramarossziget u. 45

charmingwestie.hu
Surprise Westie kennel
Surprise Westie kennel
http://www.westhighlandwhiteterrier.hu/

Surprise Westie kennel - 4 x Aranykoszorús Westie Mestertenyészet.

www.westhighlandwhiteterrier.hu
Westie, a hófehér kabalakutya
Westie, a hófehér kabalakutya
http://www.haziallat.hu/kutya/kutyafajtak/feher-westie-west-highland-white-t ...

A west highland white terrier, vagy egyszerűen csak Westie apró termetével és fehér bundácskájával azonnal magára vonzza a tekintetet. Hazájában, Skóciában kezdetben róka- és borzvadászatra alkalmazták, mára azonban elképesztő karriert futott be. ...

www.haziallat.hu
Westie - West Highland White Terrier
Westie - West Highland White Terrier
http://westie.99weblap.com/

Westie: West Highland White Terrier kutya. Tenyésztők, fajtaleírás, kennelek, képek. Westie linkek.

westie.99weblap.com
Westie - West Highland White terrier
Westie - West Highland White terrier
http://westie.wyw.hu

Westie katalógus. West Highland White terrier. - westie.wyw.hu

westie.wyw.hu
Revans Cavaliers
Revans Cavaliers
http://www.revanskennel.uw.hu

Fantasztikus blenheim cavalier king charles spanielek foglalhatók az angol import világ és európa győztes Timsar Fortune Seeker-től és a többszörös champion Revans Just Like In My Dream-től, természetesen mindkét szülő egészségügyileg szűrt.

www.revanskennel.uw.hu
barbatilla francia bulldog kennel
barbatilla francia bulldog kennel
http://www.barbatilla-kennel.hu

A célom hogy, minél egészségesebb,vidám,boldog kiskutyák kerüljenek ki kennelemből,a lehető legjobb gazdákhoz.

www.barbatilla-kennel.hu
Eb-trend kutyaruha és kutyafelszerelés webáruház
Eb-trend kutyaruha és kutyafelszerelés webáruház
http://www.ebtrend.hu

Kutyaruha és kutyafelszerelés webáruház. Egyedi kutyaruhák méretre gyártása és internetes forgalmazása.

www.ebtrend.hu
Eladó kutyák
Eladó kutyák
http://ebadta.hu

Eladó kutyakölykök ingyenes hirdetései. A honlapon az eladó kutyák mellett hirdetéseket találhat kutyák fedeztetéséről, menhelyekről, és ingyen elvihető avagy ajándék kutyusokról is. Ebadta.hu kutyaportál - ingyenes kutya apróhirdetések az ország minden területéről.

ebadta.hu
Kutyakozmetika Érd - Dr. Koppány
Kutyakozmetika Érd - Dr. Koppány
http://www.allatorvoserd.hu/

Vállaljuk kutyák teljeskörű kozmetikázását (fürdetés, nyírás, körömvágás, bűzmirigynyomás, stb..) Nagyobb testű kutyák esetében vállaljuk altatással, orvosi felügyelet mellet is a kozmetikázást. Az alábbi kutyák szakkozmetikáját vállaljuk: schnauzer, aerdeale, west highland terrier - westie, yorkshiere terrier - yorkie, uszkár, bolognese, havagnese, puli

www.allatorvoserd.hu
Brillants Boules francia bulldog kennel
Brillants Boules francia bulldog kennel
http://www.brillantsboules.com

Brillants Boules minőségi francia bulldog kennel. Kiskutyák kaphatók és előjegyezhetők. Látogassa meg honlapunkat!

www.brillantsboules.com
GudU kutyaeledel webáruház
GudU kutyaeledel webáruház
http://kutya.gudu.hu

Kutyaeledelek, kutyatápok, kutyakozmetikai eszközök, kutyafelszerelések.

kutya.gudu.hu
A Yorkshire Terrier
A Yorkshire Terrier
http://www.gyemanthomoki.hu

Oldalunk célja ennek a gyönyörű kutyafajtának a megszerettetése, történelmének, jellemének bemutatása. Természetesen ebből illetve ehhez hasonló oldalakból nem lehet megtanulni mindazt, ami Yorkshire Terrierünk tartásának, nevelésének, ápolásának és tenyésztésének öröme és buktatója. Weboldalunk kialakítása, szerkezete, tartalma mindenképpen alkalmas arra, hogy a szükséges alapismereteket megszerezze mindaz, aki e fajta után érdeklődik.

www.gyemanthomoki.hu
Oldal leírása
tarsasagikutya.wyw.hu: Társasági kutya katalógus: Társasági kutyákkal foglalkozó tematikus linkek gyűjteménye.
Gyűjteményünkben 365 válogatott társasági kutya témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 365 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 18579